fbpx

Zoek je een centraal en goed restaurant in Amsterdam? Dan is Restaurant Humphrey’s op de Nieuwezijds Kolk een aanrader. Dit goede restaurant bevindt zich midden in het centrum. Kom gerust met de auto, want parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Humphrey’s – Nieuwezijds Kolk

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).. De goedkope parkeertarieven van Parking Centrum.

Humphrey’s – Nieuwezijds Kolk

Op zoek naar een leuk en relaxt restaurant om je dag in Amsterdam af te sluiten? Onze tip: Humprey’s Amsterdam. Dit restaurant ligt precies tussen het Centraal Station en de Dam. Je kunt hier genieten van een uitgebreid driegangenmenu tegen een zachte prijs. Vooral de desserts zijn aanraders.