fbpx

Zoek je een goed restaurant in het centrum van Amsterdam? Onze tip: restaurant La Rive. Dit restaurant zit gevestigd in het Amstel Hotel in de Jordaan. Je proeft hier de heerlijke Frans-mediteraanse keuken. Parkeer je auto om de hoek bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum van de Nederlandse hoofdstad. 

Restaurant met Michelinster

Het is natuurlijk niet voor niets dat dit geweldige restaurant een Michelinster heeft. Het eten is hier werkelijk fantastisch en de bediening top. De wijnen passen uitstekend bij de gerechten. De sfeer is hier gezellig en open. Geniet van een heerlijke culinaire avond uit en boek een tafel in dit toprestaurant.

Recensies en reviews op Iens lees je hier.
Reviews op Tripadvisor lees je hier.

Meer informatie over overnachten bij InterContinental Amstel Amsterdam.

Met de auto naar La Rive (Amstel Hotel)? Parkeer in het Centrum.

Heb je een tafel gereserveerd bij la Rive? Je kunt het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De parking is de goedkoopste in het centrum van de stad. Hij is gemakkelijk aan te rijden en om de hoek vertrekt het Openbaar Vervoer vanaf het Centraal Station dat je voor de deur van het Amstel Hotel afzet. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).. Onze parking bestaat uit meer dan 1300 plekken dus er is altijd een geschikte parkeerplaats te vinden. Reserveren is dan ook niet nodig. Wil je vooraf berekenen hoeveel je precies kwijt zult zijn aan parkeerkosten? Vul dan hier onze online calculator in.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

 

La Rive (Amstel Hotel)