fbpx

In de Noorderkerk worden vaak concerten gegeven. Wil je met de auto naar Amsterdam komen? Parkeren is goedkoper en gemakkelijker dan je zou denken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen langparkeerders en avondparkeerders namelijk altijd korting. Ideaal tijdens een bezoek aan de Noorderkerkconcerten.

Parkeren bij Noorderkerkconcerten

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage bevindt zich midden in het centrum van de stad, om de hoek van het Amsterdam Centraal Station, en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn bovendien de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Noorderkerkconcerten

Bij de Noorderkerk kun je iedere zaterdagmiddag om 14:00 genieten van de mooiste concerten. De Noorderkerk is gelegen aan de Noordermarkt. Het is een unieke plek midden in de binnenstad, in het hart van de Jordaan. De gespeelde muziekstukken passen bij de specifieke akoestiek van de Noorderkerk. De Noorderkerk is een absolute aanrader voor iedere bezoeker aan Amsterdam.