fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij De Nieuwe Kerk Amsterdam? Parkeer bij Parking Oosterdok!

De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk is misschien wel de bekendste kerk van Amsterdam, gelegen op de dam naast het Paleis op de dam. Hier vinden tentoonstellingen, exposities, en congressen plaats. Je vindt hier de meest toonaangevende tentoonstellingen, waaronder jaarlijks de World Press Photo-tentoonstelling.

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde
De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok
De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.