fbpx

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je naar een concert in Paradiso? Kom gerust met de auto en parkeer goedkoop in de binnenstad van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in 18 minuten bij het poppodium.  Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Reserveer een dagkaart vanaf € 10,- voor een hele dag parkeren.

Parkeren bij Paradiso

Parking Centrum Oosterdok ligt naast het Amsterdam Centraal Station, dat maakt het de ideale plek om te parkeren. Je loopt vanuit Parking Centrum Oosterdok eenvoudig het centrum in of je pakt het openbaar vervoer dat om de hoek vertrekt. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Dat betekent dat je veel minder geld kwijt bent dan wanneer je dichtbij Paradiso parkeert, bijvoorbeeld bij het Museumplein.

Poppodium Paradiso Amsterdam

Paradiso bestaat als sins 1968. Het kerkgebouw aan de Weteringschans is tegenwoordig een trekpleister voor mensen uit Amsterdam, Nederland, Europa en de rest van de wereld. Paradiso is een poppodium, nachtclub en cultuurpaleis in één gebouw. In de Grote Zaal geven grote rock-, folk-, soul-, country-, reggae- en blueshelden indrukwekkende concerten. Alle concertzalen van Paradiso hebben een intieme sfeer en geweldig geluid. Naast de locatie op de Weteringschans, organiseert Paradiso ook concerten op andere locaties, zoals Bitterzoet en de Tolhuistuin in Noord.