fbpx

Restaurant Daalder is gevestigd in de Jordaan. Het is een mooi cafe dat door een hoop recensenten goed wordt aangeprezen. De Jordaan zit in het centrum van de stad en is makkelijk lopend te bereiken vanaf Parking Centrum Oosterdok. Een bezoek aan Daalder kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Daalder – Lindengracht 90

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast het Amsterdam Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parkeer je auto dus in de goedkoopste parking in het centrum van de stad

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Daalder Amsterdam

Het sterrencafe en restaurant Daalder is gevestigd in de Amsterdamse Jordaan. De dag begint hier met klassieke muziek, een espresso en á la minute gedraaide smoothies. Bij  mooi weer is het terras een heerlijk plekje. Vanaf hier hebben bezoekers zicht op de Noordermarkt. Bij restaurant Daalder geniet je van eigentijdse gerechten en hoog niveau.

Meer informatie over Daalder.