fbpx

Parkeren bij MIU in Amsterdam

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je restaurant MIU? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Door de ligging, naast het Centraal Station is het een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Restaurant MIU in Amsterdam heeft heerlijke sushi. Ga jij er eten? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Sushi Restaurant MIU in hartje Amsterdam

Miu is een stijlvol & modern restaurant waar men samenkomt om te genieten van de Aziatische keuken. Met het all you can eat concept zijn de mogelijkheden om te variëren eindeloos. Geniet van de Aziatische keuken tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Er zijn meer dan 100 items om uit te kiezen! À la carte is ook mogelijk. Lees recensies en reviews of reserveer gelijk je tafel.