fbpx

Parkeren bij Magna Plaza

Ga je winkelen bij Magna Plaza? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking is het een kwartiertje reizen naar het winkelcentrum. Je loopt naar het Amsterdam Centraal Station en hier kan je tram 2, 4, 12 of 14 nemen. Stap vervolgens uit bij De Dam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Magna Plaza is een stijlvol winkelcentrum in het hart van Amsterdam. Een bezoek aan het winkelcentrum kan je prima combineren met een dagje Amsterdam. Kom met de auto en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Winkelcentrum Magna Plaza

Amsterdam is een uitstekende stad om te winkelen, bijvoorbeeld in Magna Plaza. Dit prachtige monumentale gebouw vind je aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Het pand werd in de 19e eeuw opgeleverd om als hoofdpostkantoor te gebruiken. In 1992 is het omgetoverd tot wat het nu is. In dit stijlvolle winkelcentrum vind je verschillende winkels zoals Aroma Plaza, Sissy Boy, Mango en Unit17. Het is 7 dagen per week open van 10.00 tot 21.00 uur.