fbpx

De Stadsschouwburg bevindt zich in een historisch pand in de binnenstad. Een bezoek hier aan kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok is parkeren gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan de Stadsschouwburg of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Stadsschouwburg Amsterdam

Vroeger was de Stadsschouwburg in Amsterdam voorbehouden voor de rijke mensen, maar nu kan iedereen er zo naar binnen. Enkele keren per jaar wordt er hier een festival georganiseerd. Er worden geweldige voorstellingen opgevoerd en er is altijd genoeg te beleven.