fbpx

De Westerkerk is een ontzettend mooie kerk gelegen in de binnenstad van Amsterdam  In de zomer is er fanalen te doen. Er zijn concerten en elke zondagochtend is er een dienst. Een bezoek aan Westerkerk kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Westerkerk

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam, om de het van het Amsterdam Centraal Station, en is makkelijk aan te rijden. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Westerkerk Amsterdam

De Westerkerk bevindt zich midden in de stad. Elke zondagochtend is er een dienst die je kunt bezoeken. Ook worden er geregeld concerten gegeven. De kerk is een absolute aanrader om te bezoeken wanneer je een dagje nar Amsterdam gaat. Het is een mooie kerk waar, vooral in de zomer, veel te beleven valt.