fbpx

Parkeren in de buurt van het centrum van Amsterdam

De Negen Straatjes vormen één van de leukste wijken van Amsterdam. Door dit gebied loopt de Prinsengracht. Je vindt hier de leukste winkels, restaurants en hotels in prachtige monumentale panden. Parkeer je auto in onze parking. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren bij Prinsengracht

Ga jij naar de Prinsengracht? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De Prinsengracht

De Prinsengracht is de derde en buitenste van de drie hoofdgrachten in Amsterdam, deze gracht is vernoemd naar de Prins van Oranje. De gracht werd aangelegd in 1612. Anno nu lopen er 12 bruggen over deze gracht heen. Rondom de Prinsengracht vind je een heleboel mooie bezienswaardigheden, zoals de Westerkerk, leuke horeca en winkels. Bij Venus & Adonis bestel je steaks, vis en goed Nederlands bier. Restaurant Bluespoon biedt een internationale keuken en in de bar heb je heerlijke handgemaakte cocktails.