fbpx

De coolste bar in Amsterdam? Dat is de Xtracold Icebar. Zoals de naam al doet vermoeden is alles bij Icebar Amsterdam gemaakt van ijs: de muren, de bar en zelfs de banken. Ervaar een écht koud drankje, zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Combineer een bezoekje aan de XtraCold Icebar met een dagje Amsterdam en parkeer voordelig de hele dag bij Parking Centrum Oosterdok. Parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Xtracold Icebar Amsterdam

De XtraCold bar Amsterdam vind je aan de Amstel 194 in het centrum van de stad. Voor het maken van het ijskoude interieur is ruim 35.000 gram ijs gebruikt. Niet alleen het interieur is puur ijs, zelfs het glas waar je jouw drankje uit drinkt is geen glas, maar ijs. Een aanrader zijn de heerlijke cocktails! Ben je een koukleum? Maak je geen zorgen om de lage temperatuur in de Icebar Amsterdam. Je krijgt bij binnenkomst een warme jas en handschoenen en een bezoekje duurt ca. 30 minuten. Na de koude ervaring kun je weer opwarmen in de loungebar voordat je weer naar buiten gaat.De XtraCold icebar is een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes.

Naar de Icebar in Amsterdam

Wil jij ook een bezoekje brengen aan de XtraCold Icebar? Dan kun je online tickets kopen en jouw bezoek inplannen. Aan de icebar zit een ‘verwarmde’ bar. In deze loungebar kan je even lekker opwarmen voordat je kou ingaat. Wanneer je een online ticket koopt voor de XtraCold Icebar krijg je drie gratis tokens bij je bezoek. Deze tokens kun je bij de verwarmde bar en de icebar wisselen voor drankjes.

Koop hier tickets en plan je bezoek!

Parkeren bij Xtracold Icebar op de Amstel 194-196

Combineer een bezoek aan de Icebar met een dagje Amsterdam. Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad (en de ijskoude drankjes bij de icebar). De bar ligt op een klein half uurtje loopafstand. Om de hoek van de parkeergelegenheid vind je ook het Amsterdam Centraal Station waar tram, bus en metro je nog sneller naar de hotspot brengt. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn bovendien de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).
De parkeertarieven van Parking Centrum.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Xtracold Icebar

Amstel 194-196
1017 AG
Amsterdam

Meer informatie over Xtracold Icebar.