fbpx

Ontdek Amsterdam vanaf het water

In een rondvaartboot van één van de meest gerenommeerde rederijen: Rederij Kooij. Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking ben je zo bij het water. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij rederij kooij

Ook wanneer je niet reserveert parkeer je goedkoop in onze parking. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, ben je zo bij de rederij.

Rederij Kooij

Het familiebedrijf Rederij P. Kooij, dat bijna 100 jaar bestaat, heet jou welkom in één van de rondvaartboten. Zij varen jou door de prachtige grachten van Amsterdam om de mooie bezienswaardigheden van de historische stad Amsterdam te laten zien. In de rondvaart van een uur beleef je Amsterdam vanaf het water. De rondvaarten vertrekken dagelijks op elk heel en half uur. Tijdens het varen krijg je uitleg over de bezienswaardigheden in Amsterdam via een speakersysteem.