fbpx

Ga je langs bij de Supperclub?

Dan parkeer je het goedkoopst in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum Oosterdok loop binnen een paar minuten naar de Supperclub! Ontdek het grootste science center van Nederland en wordt nieuwsgierig naar de wereld van de wetenschap en technologie. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10 per dag.

Voordelig parkeren bij het hartje van Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45 Je wandelt gemakkelijk en snel naar het centrum van Amsterdam. Vooraf een parkeerplek reserveren kan al vanaf €10,- per dag.

De leukste manier om te genieten op het water

Supperclub Cruise ligt aangemeerd achter Centraal Station Amsterdam en haalt je om 18:45 uur op bij Steiger 14 om je mee te nemen naar een nacht om niet te vergeten.

Burlesque, circus acts, vuurshows, acrobatiek, vocalisten, goochelaars en danseressen; alles is mogelijk tijdens een evenement op Supperclub Cruise. Ze hebben zelfs ons eigen ervaren en creatieve team van directors, artiesten, DJ’s en VJ’s. Laat je verrassen door spraakmakende optredens. Geniet van internationale gerechten, kies van de mooie wijnkaart of ga voor die ene cocktail die de avond op gang brengt.