fbpx

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Ben je klaar om verbijsterd te worden bij Ripley’s Believe it or Not? Plan je dagje Amsterdam en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking loop je in 17 minuten naar het museum. Met het openbaar vervoer reizen kan ook, wandel naar het Amsterdam Centraal Station en neem metro 52. Je stapt uit bij halte Rokin en loopt in 5 min naar het museum. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Ga je naar Amsterdam en breng je een bezoekje aan Ripley’s Believe it or Not?

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Ripley’s Believe it or Not

Ripley’s Believe it or Not is van oorsprong een Amerikaans concept. Het idee is dat het een museum is van aparte tentoonstellingen en kunstwerken. De bedoeling is dat de bezoekers het eigenlijk allemaal niet meer geloven, vandaar de naam van het museum. Het is een interactief museum, waarin je de meest vreemde dingen van het leven ziet. Het is een echte aanrader om langs te gaan bij dit inmiddels wereldberoemde museum. Het museum is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, tickets koop je via de website.