fbpx

Dagje uit in Amsterdam?

Breng een bezoek aan een van leukste plekken in de stad: het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Parkeren doe je in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok.  Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Madame Tussauds

Heb je jouw kaartje voor het museum gekocht? Vanaf onze parking is het ongeveer een kwartier lopen naar Madame Tussauds. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal €45.

Het wassenbeeldenmuseum voor kinderen en volwassenen

In het museum sta je oog in oog met jouw idool, althans met een levensechte replica gemaakt van was. De beelden lijken net echt, als je met de beelden poseert lijkt het net is alsof met een beroemdheid op de foto staat. Madame Tussauds is leuk voor alle leeftijden. Naast wereldsterren zoals Justin Bieber en One Direction staan er ook wassen beelden van o.a. Freddie Mercury en Michael Jackson. Niet alleen internationale sterren zoals de Avengers worden in het beroemde museum vertegenwoordigd, ook bekende Nederlanders zoals Enzo Knol en Rico Verhoeven.

Michael Jackson bij madame Tussauds