fbpx

Kom je naar Smit Ouwerkerk in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam Centraal Station.

Smit Ouwerkerk in de 9 straatjes

Het Amsterdamse familiebedrijf Smit Ouwerkerk is een juwelier die al 45 jaar gespecialiseerd is in het maken en vervaardigen van gouden en briljanten sieraden. Hier vind je de meest bijzondere briljanten, voor de laagste prijzen, bijgeleverd met certificaat van echtheid. De collectie bevat zowel geel gouden als witgouden sieraden, met en zonder ingezette briljanten. Voor trouwringen zit u hier ook zeker aan het goede adres.

Meer informatie over Smit Ouwerkerk

Parkeren dichtbij Smit Ouwerkerk Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Smit Ouwerkerk

Openingstijden
Smit Ouwerkerk is geopend op:
di: 09:00 – 17:00
wo: 09:00 – 17:00
do: 09:00 – 17:00
vr: 09:00 – 17:00
za: 09:00 – 17:00

Meer informatie over Singel

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over de 9 straatjes