fbpx

Op de Spuistraat in Amsterdam vind je de W Lounge

Op het dak kan je aan het zwembad genieten van verfrissende cocktails, terwijl je uitkijkt over een prachtig Amsterdam. Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in 15 minuten bij de W Lounge. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeer bij de W Lounge

Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.

W Amsterdam

Het hotel is gevestigd in het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf en het Voormalige KAS bank gebouw. W Amsterdam heeft 238 kamer en 23 suites, ook vind je hier een Spa met sauna, stoombad en zwembad. In het restaurant kan je terecht voor heerlijke gerechten.