fbpx

Voordelig parkeren in de buurt van hartje Amsterdam

Dan parkeer je het goedkoopst in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum Oosterdok loop je via de loopbrug in slechts 4 minuten naar het centrum van Amsterdam! Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10 per dag.

Onderweg naar Webfleet in Amsterdam?

Parkeer je auto op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Benieuwd naar wat webfleet voor jou kan doen?

Webfleet helpt haar klanten dichter bij hun bestuurders te komen. Alles wat ze doen wordt gedreven door dit eenvoudige principe, want als u dichter bij uw bestuurders staat, kunt u slimmere beslis­singen nemen.

Door deze overtuiging, de continue innovatie en de onuit­put­te­lijke focus op de klant, kwaliteit en betrouw­baarheid is Webfleet nu marktleider in Europa en een belangrijke wereld­speler op het gebied van voertuig­tele­matica en fleet management.