fbpx

Vanaf januari 2018 kun je van Amsterdam Centraal helemaal naar de Zaanse schans varen!

Wil je niet zo ver? Wij stoppen ook op het Hembrugterrein, het centrum van Zaandam, Verkade of de Zaanse Schans. De Zaanstreek kun je het best ontdekken vanaf het water. Op een boot over de Zaan zit je eersterangs voor het rijke erfgoed op de oevers. Je ziet traditionele molens draaien en ontdekt monumentale pakhuizen en fabriekspanden met namen als Batavia, Saigon en De Liefde. Bij elke stop is er wel een verhaal om te ontdekken. Kom dus een dagje varen met de Zaanferry en beleef wat de Zaanstreek allemaal te bieden heeft!

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een leuke tocht maken met de Zaanferry? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan de haven voor een dagje met de Zaanferry of eventueel een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.