fbpx

Goedkoper parkeren dan bij Krasnapolsky bij de Dam

Op zoek naar een parkeerplek in Amsterdam-Centrum? Vlakbij de Dam bevinden zich allerlei leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok, dat is stuk voordeliger dan Parking Krasnapolsky, vlakbij de Dam. Reserveer je parkeerplek online en betaal vanaf €10,- per dag.

Met de auto naar Amsterdam

Parkeren in Amsterdam staat bekend als duur en ingewikkeld. Parkeer daarom de auto bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur. Onze parking ligt bovendien heel dichtbij de Dam, vanaf ons loop je in 16 minuten naar de Dam. Je kan ook met het openbaar vervoer, dan ben je er in 11 minuten. 

Het Paleis op de Dam

Al meer dan 200 jaar wordt het Paleis op de Dam gebruikt als ontvangstpaleis. Wereldleiders, staatshoofden en andere belangrijke mensen worden hier ontvangen. Ook is dit de plek waar troonswisselingen en huwelijken plaatsvinden. Niet gek dus dat veel mensen deze plek met zo’n rijke geschiedenis willen bezoeken. Het is een prachtig gebouw waar het publiek welkom is. Boek een rondleiding en kom alles te weten over dit prachtige gebouw.

Madame Tussauds

Een andere bezienswaardigheid op de Dam is Madame Tussauds. Dit beroemde museum is in allerlei wereldsteden te vinden, ook in Amsterdam. Wandel langs de waxen poppen en ga op de foto met jouw favoriete beroemdheden. Neem plaats op de troon van Prinses Beatrix of ontmoet wereldberoemde sterren en wereldleiders. Madame Tussauds is een geliefde attractie. Voorkom wachttijd en boek je kaartje vooraf.

Madame-tussauds-in-amsterdam