fbpx

Parkeer bij de Nieuwendijk in Amsterdam

Tussen de Haarlemmerstraat en de Amsterdamse Dam loopt de Nieuwendijk, één van de populairste winkelstraten van Amsterdam geworden. Ga je hier winkelen? Parkeer je auto dan voordelig en dichtbij bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

parkeren in de buurt van de nieuwendijk

Ben je op zoek naar een parkeerplek in de buurt van de Nieuwendijk? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking is het 12 minuten lopen naar deze fijne winkelstraat. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

In de buurt van Nieuwendijk

Nieuwendijk is een bekende plek in Amsterdam. Je kan hier heerlijk de hele dag winkelen. Je hebt er winkels zoals Bershka, New Yorker, Hema en Zara. Om deze straat heen liggen een aantal van de leukste bezienswaardigheden van de stad. Onder andere het Anne Frank Huis en de 9 Straatjes.

Anne Frank Huis
Ontdek een van de bekendste Amsterdamse plekken: het Anne Frank Huis. Dit monument is de plek waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken heeft gezeten. Terwijl zij ondergedoken zat heeft zij een dagboek bijgehouden, dit is inmiddels een wereldberoemd boek is onder de naam ‘Het Achterhuis’.

De 9 straatjes
De straatjes vormen het meest karakteristieke deel van de grachtengordel. Je vindt hier heel veel leuke winkels, goede restaurants en fijne hotels.