fbpx

6x kindvriendelijke restaurants in Amsterdam

Neem jij deze zomervakantie je kinderen een dagje mee naar Amsterdam? Dan hoort daar een lekker hapje eten bij! Al is het zoeken van een kindvriendelijk restaurant soms best een uitdaging. Bij deze 6 restaurants geniet je met het hele gezin! vanaf € 10 per dag bij Parking Centrum Oosterdok.

1: Pllek

Zand, veel ruimte, hangmatten en gezelligheid, dat is Pllek in Noord. Ideaal in de ochtend, middag of voor even tussendoor. Pllek ligt aan het IJ en biedt niet alleen een fijn plek voor volwassenen, ook voor de kids! Bij Pllek hebben ze een geweldig programma voor kinderen genaamd “Ruige Rakkers“. Elke zondag tussen 13:00 en 16:00 kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud vrij inlopen en meedoen aan verschillende activiteiten. Een hele bus vol met leuke spulletjes staat klaar voor de kinderen. En het beste van alles? Het is helemaal gratis!
T.T. Neveritaweg 59 

2: Wijs West

Wijs West is een speelgoed en kledingwinkel, maar ook café, home & decowinkel! Het heeft een grote kinderhoek met een hek er omheen. Speelhoek, knutselspullen, kinderyoga en kinderkapper, je vindt het allemaal bij Wijs. En dat terwijl je zelf geniet van een cappuccino of lekkere lunch.
Bilderdijkstraat 62 

3: Haddock

Restaurant Haddock heeft een ruim opgezette binnen en buiten locatie aan het IJ. Een fijne plek om te lunchen, borrelen en dineren, maar ook een ideale plek voorde kinderen. Met zand, een speelhoek en een kindermenu.
Marie Baronlaan 19 

4: Lunchroom Lastig

Een gezellig restaurant dat het knusse Nederlandse combineert met Indonesische gastvrijheid. Lunchroom Lastig heeft een huiselijke sfeer waar iedereen van jong tot oud zich altijd thuis moet voelen. Bijzonder is de grote speelruimte (40 m2) waar je op tafels mag krijten en computerspelletjes kunt spelen.
Christiaan Huygensplein 33 

5: De Pizzabakkers

Heerlijke pizza’s voor jezelf en voor de kleine pizzaiolo’s bestel je een bolletje pizzadeeg om mee te kleien, niet om op te eten. Vervolgens kun je dit laten afbakken in de pizzaoven van de Pizzabakkers. Er zijn wel 11 verschillende locaties in Amsterdam. De meest centrale locaties met zitplekken zijn: Pizzabakkers Haarlemmerdijk en de Pijp. 

6: De Burgerij

En zelfs op Amsterdam Centraal Station vind je een kindvriendelijk restaurant: de Burgerij. Kinderstoelen? Check. Burgers op kindermaat? Check. Kindvriendelijke bediening? Check. Een afgescheiden speelhoek waar kinderen kunnen ravotten, lezen en kleuren? Check!
Amsterdam Centraal Station, Noordzijde 

Ga jij het liefst met de auto deze zomervakantie? Parkeren in Amsterdam hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij Parking Centrum Oosterdok reserveer je je auto al vanaf € 10,- per dag, in het centrum van de stad. Ook hebben wij deze zomer een actietarief: € 25,- voor 24 uur parkeren. Nergens anders parkeer je zo goedkoop en zo dicht bij de leukste uitjes. We zien je snel in Amsterdam!