fbpx

De leukste kerstuitjes in Amsterdam

Tijdens de kerstvakantie is er veel te beleven in de hoofdstad. Theater, circus, tentoonstellingen en kerstactiviteiten. Wij hebben de leukste kerstuitjes voor je op een rij gezet. Parkeer je van te voren een parkeerplek? Dan kan je al de hele dag parkeren vanaf 10 per dag! 

Met het gezin naar NEMO

Rondom kerst worden er vele leuke workshops en shows georganiseerd in NEMO Science Centre. NEMO is een leerzame plek voor het hele gezin. Ontdek de wetenschap op een interactieve wijze.

Meer informatie over NEMO tijdens de kerstvakantie.

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival is het winterfestival dat ieder jaar terugkeert en de grachten en straten op bijzondere wijze verlicht. Je ziet hier betoverende lichtinstallaties van internationale kunstenaars.

Meer informatie over het Amsterdam Light Festival.

Skylounge Amsterdam

Op de bovenste verdieping van het DoubleTree Hilton Hotel vind je de Skylounge. Hier heb je het mooiste uitzicht over de hele stad. Een plek waar je een keer geweest moet zijn. Geniet van de stad op hoogte onder het genot van een hapje en een drankje.

Klik hier voor meer informatie over de Skylounge in Amsterdam.

Shoppen bij de 9 straatjes

De 9 straatjes bevinden zich tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat. Het is een stadsijs waar vanouds ambacht en cultuur de boventoon voeren. Je vindt hier verschillende bouwstijlen en de leukste winkels. Zoek je nog een leuk kerstcadeau? Neem hier dan zeker dan een kijkje.

Meer informatie over shoppen in de 9 straatjes.

Bezoek aan de kerstmarkten

In Amsterdam zijn op vele plekken in de stad leuke kerstmarkten te vinden. Deze markten zijn ontzettend geschikt voor cadeautjes of gewoon om te genieten van warme chocomelk en gluhwein.

Klik hier voor de leukste kerstmarkten in het centrum van Amsterdam.