fbpx

Parkeren tijdens kerst in Amsterdam

Parkeren vanaf € 10,- per dag IN AMSTERDAM-CENTRUM

Wanneer Sinterklaas er vandoor gaat, is de kerstman net op weg. De kerstboom op de Dam wordt weer opgetuigd, in de stad vind je de leukste kerstmarkten en is het tijd om de kerstinkopen te doen. Kom je met de auto naar het centrum? Dan parkeer je al de hele dag vanaf € 10,-.

Kerstmarkten Amsterdam

Geen stad is gezelliger tijdens de kerstperiode dan Amsterdam. De kerstmarkten zijn misschien wel de leukste locaties voor een dagje uit, bijvoorbeeld voor tijdens de kerstvakantie. De stad heeft een aantrekkelijk aanbod in en rondom het centrum. Wil jij weten welke locaties je allemaal kunt bezoeken? Bekijk hier de leukste kerstmarkten in Amsterdam.

Kerstboom op de Dam

De kerstboom op de Dam mag je echt niet missen wanneer je Kerstmis in Amsterdam viert. Deze 24 meter hoge dennenboom wordt dit jaar op 8 december weer volgehangen met ca. 40.000 LED-lampjes. De beroemde kerstboom op de Dam ligt voor het Koninklijk Paleis en alle lampjes verlichten de voorkant van het paleis, een spectaculair gezicht! De Kerstboom op de Dam is makkelijk en snel te bereiken via onze parkeergarage. Je loopt zo door het centrum en komt onderweg de leukste winkels, restaurants en cafe’s tegen. Bekijk hier de looproute: 

Kerstinkopen doen in Amsterdam

Amsterdam is de ideale stad voor al je kerstinkopen. Van versieringen voor in de boom tot kerstcadeaus voor heel de familie. Je vindt in en rondom het centrum de leukste winkels en winkelstraten zoals de De Negen Straatjes. Ook de Bijenkorf is een echte aanrader. Je scoort hier niet alleen de mooiste cadeaus, het grote warenhuis heeft elk jaar een betoverende etalage. 

Dineren in kerstsfeer

Zakelijk kerstdiner of gezellig uit eten met vrienden of familie? Tijdens de feestdagen zijn de meeste restaurants in de binnenstad open en hebben zelfs een speciaal kerstmenu. Een aantal van onze tips: Loetje, Hemelse Modder, Sea Palace en &Samhoud.

Parkeren tijdens DE FEESTDAGEN in Amsterdam

Kom jij ook kerstshoppen in Amsterdam, de Kerstboom op de Dam bezoeken of naar een van de Amsterdamse kerstmarkten? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is 24/7 geopend, ook tijdens de feestdagen. Reserveer tijdens deze drukke periode alvast jouw parkeerplek online en parkeer al de hele dag vanaf €10.