fbpx

Goedkoop parkeren Sinterklaas

Het is bijna zover! Het heerlijk sinterklaasavondje. Moet jij nog al je sinterklaas inkopen doen in Amsterdam? Parkeer dan lekker goedkoop en midden in de stad in Parking Centrum. Je betaalt € 45 voor 24 uur parkeren en besteedt het bedrag dat je uitspaart aan fijne cadeaus!

Sinterklaas shopping

Moet jij ook al je sinterklaas inkopen nog doen? Maak er dan een lekker avondje sint shopping van. Dat kan tegenwoordig goedkoop met de auto. Want in Parking Centrum parkeer je én midden in de stad en goedkoop. Na vijf uur parkeren, reken je slechts € 45 af! Snel de stad in, heerlijk lang shoppen en daarna met de tassen in de auto weer naar huis.

parkeren sinterklaas shopping

Goedkoop parkeren sint

Parking Centrum is de grootste en goedkoopste parking van de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert direct naast Amsterdam Centraal en betaalt slechts € 45 voor 24 uur parkeren. De parking ligt op loopafstand van alle belangrijke winkelstraten in het centrum van Amsterdam. De Bijenkorf, de Kalverstraat, de 9straatjes, de Haarlemerstraat en de oude binnenstad. Vanaf Parking Centrum ben je overal te voet in nog geen 5 minuten.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok