fbpx

Igone Danst Door in Carré

Ook theaters mogen eindelijk weer open. Overal in Amsterdam zijn spraakmakende voorstellingen te zien, dus wij hebben er een uitgelicht die je niet mag missen! 

Vanaf donderdag 10 t/m dinsdag 3 augustus is de dansvoorstelling ‘Igone Danst Door’ te zien in Koninklijk Theater Carré. Nederlands bekendste balletdanseres, Igone de Jongh, heeft een voorstelling gemaakt die in het teken staat van delen en samen creëren. In haar 24 jaar bij het Nationaal Ballet heeft ze inmiddels alle klassieke balletten gedanst.

De samenwerking met Carré om deze speciale voorstelling te ontwikkelen was een kans om nieuwe werelden te ontdekken, nieuwe stijlen uit te proberen en met nieuwe partners te werken. Ze koos daarom bewust voor een choreograaf – Lukas Timulak – die wel op het hoogste niveau klassiek is opgeleid, maar in zijn verdere carrière moderne versies op het klassieke ballet heeft verkend. Laat je betoveren door haar sierlijke bewegingen in dit prachtige theater. Bekijk de website van Koninklijk Theater Carré om kaarten te reserveren.

Bron: Het Nationale Ballet

Kom je met de auto naar Amsterdam?

Wil je met de auto naar Carré? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok en vervolg je weg lopend of met de metro. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Lees meer over reserveren en tarieven.