fbpx

Goedkoop parkeren tijdens Jumping Amsterdam

Ben jij een liefhebben van paardensport? Kom dan tussen 25 t/m 28 januari naar Jumping Amsterdam in de RAI, één van de grootste paardensportevenementen van Nederland. Je auto parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Jumping Amsterdam

Liefhebbers van paardensport ontmoeten elkaar tijdens Jumping Amsterdam, hét evenement van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari in de RAI Amsterdam. Jumping Amsterdam staat bekend om de sterke deelname in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix op vrijdagmiddag en de FEI Dressage World Cup™ kür op muziek op zaterdagmiddag. Voor de echte liefhebbers is er een speciale passe-partout (dressuur) om niks te hoeven missen! Een druk programma dus! Koop hier je kaarten.

Goedkoop Parkeren in amsterdam

Ga jij naar Jumping Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking bevindt zich in het centrum van de stad, vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier reis je makkelijk verder met het openbaar vervoer. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.