fbpx

Bezoek The Upside Down, het grootste Instagram museum van Europa.

In ruimtes gevuld met optische illusies, maak je de leukste foto’s. Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10 per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij The Upside Down

Vanaf Parking Centrum Oosterdok ben je in 18 minuten bij The Upside Down. Onze parking ligt namelijk vlakbij het Amsterdam Centraal Station en vanaf dit station kan je de bus, tram of metro pakken naar alle hoeken van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. 

The Upside Down

Bij The Upside Down is het alsof ze een museum, een pretpark, een nachtclub, een paar perfecte achtergronden in een gigantische blender hebben gegooid om de ultieme Instagrammable ervaring te creëren. Laat je meenemen op een reis naar een geheel nieuwe dimensie die je veel verder brengt dan wat je denkt te weten! Momenteel kan je 7 verschillende kamers bewonderen, waaronder de Mondriaan en Dutch Design kamer.

Praktische informatie

Het museum is dagelijks geopend, op zaterdag en zondag van 10.00 – 20.00 uur en de rest van de week van 10.00 – 19.00 uur. Reguliere kaartjes kosten €24,50, kaartjes voor CJP-houders €21,50 en voor mensen met een IAmsterdam kaart kost het €18,50. Boek jouw ticket hier.