fbpx

Koningsdag vieren in Amsterdam

Benieuwd naar Koningsdag van dit jaar? Lees het hier! 

Op 27 april kleurt de stad weer oranje. De leukste stad om Koningsdag in te vieren is natuurlijk Amsterdam. Er zijn vele leuke openluchtfestivals en zowel jong als oud valt er veel te beleven. In de stad worden vele liveoptredens en vrijmarkten georganiseerd. De stad veranderd in een groot straatfeest dat je niet mag missen.

Goedkoop parkeren in centrum van Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ook tijdens Koningsdag parkeer je voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. We zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. De parking ligt direct naast het centraal station. Vanuit uitgang C loop je zo de binnenstad in of pak je het OV verder de stad in. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6! Ideaal voor voor wanneer je komt feesten tijdens Koningsnacht.

Parkeertip: Kom voor 10:30 en voorkom wachttijd.

Meer informatie over onze parkeertarieven in Amsterdam Centrum.

Koningsdag vier je in Amsterdam

In Amsterdam valt veel te beleven tijdens Koningsdag. Overal in de stad zijn vrijmarkten te vinden. Hier score je de leukste koopjes bij één van de vele kraampjes. Natuurlijk kun je ook zelf je spullen verkopen tijdens de vrijmarkt. Naast tweedehands spullen zijn er ook veel lekkere eet- en drinkkraampjes.

Koningsnacht in Amsterdam

Gedurende Koningsnacht en Koningsdag zijn er veel feesten in het centrum. Ook Koningsnacht is absoluut een aanrader in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de meeste feesten. En natuurlijk kun je ook Koningsdag doorbrengen op het water. Op de grachten van onze hoofdstad wordt jaarlijks het feest gevierd. Duizenden versierde boten varen en zorgen voor gezelligheid. Klik hier voor meer informatie over het huren van een boot in Amsterdam.