fbpx

Nieuwe Klanken uit het Muziekgebouw Aan 't IJ

Voor alle muziekliefhebbers hebben wij goed nieuws: het Muziekgebouw aan ‘t IJ is weer geopend met aangepaste regelingen in verband met COVID-19. Vanaf september kan je gelukkig weer op deze mooie locatie terecht. Hier kan je meer lezen over nieuwe maatregelen en hun aankomende concerten.

WELKOM TERUG IN HET MUZIEKGEBOUW

Het Muziekgebouw Aan ‘t IJ is een van de meest moderne concertzalen in de wereld. Want deze schitterende evenlocatie richt zich op een veelzijdig en breed publiek van alle leeftijden. Je beleeft er onder andere excellerende klassieke, elektronische en jazzconcerten, met een eigenzinnige blik op vernieuwing. En ook de opvallende architectuur doet liefhebbers watertanden.

NIEUWE MAATREGELEN

De meeste concerten van september tot en met december zijn nu aangepast aan de 1,5 meter werkelijkheid. Vanaf nu bieden ze twee keer op een dag concerten aan van een uur. Zo kunnen zoveel mogelijk liefhebbers bij hun concerten zijn. Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus bestel nu je kaartjes.
De meest recente concertinformatie vind je hier op op hun de website van Muziekgebouw aan ’t IJ.

PARKEREN BIJ HET MUZIEKGEBOUW

Breng je een bezoek aan het Muziekgebouw? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. De ideale plek om je auto te parkeren terwijl je na een concert nog even nageniet in ons mooie Amsterdam. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45,- per 24 uur.