fbpx

Goedkoper parkeren dan in de Piet Heingarage

De Piet Heinkade ligt in het centrum van Amsterdam, vlakbij veel hotspots. Wij geven je de leukste tips voor een dagje uit in deze omgeving. Parking Centrum Oosterdok is dichtbij de Piet Heinkade, parkeer goedkoop bij ons. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

genieten bij Muziekgebouw aan ‘t IJ en Bimhuis

Voor muziekliefhebbers is het muziekgebouw aan ‘t IJ een fijne plek. In de concertzaal zijn jaarlijks ruim 200 concerten. De diversiteit aan muziekstijlen is enorm. Je geniet er van moderne muziek, jazz, pop, rock, elektronische muziek, wereldmuziek en nog veel meer. In hetzelfde gebouw vind je het Bimhuis. In deze concertzaal zijn jaarlijks 300 concerten, specifiek gericht op jazzmuziek en geïmproviseerde muziek.

Bimhuis en muziekgebouw aan t' IJ

heerlijk eten bij Hannekes Boom

Dé place-to-be bij lekker weer is Hannekes Boom. Dit gezellige restaurant ligt vlakbij de Piet Heinkade. Kom even helemaal tot rust en geniet van een lekker hapje en drankje met een prachtig uitzicht.

dijksgracht met boten

genoeg te beleven bij aloha

Lasergamen, bowlen of glow in the dark minigolfen? Het kan allemaal bij Aloha, hier staat een leuke beleving centraal. Na die tijd kan je lekker een hapje eten in het restaurant.

Science Museum NEMO

Op nog geen 5 minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok vind je Science Museum NEMO. Dit is een geweldige plek voor jong en oud. Je leert alles over wetenschap. Ook in de zomer is het een drukbezochte plek, want op het dak van NEMO zijn regelmatig evenementen. Een dag vol weetjes en gezelligheid.

Nemo-dakterras

Parkeer goedkoper dan bij parkeergarage Piet Heingarage

Bij Parking Centrum Oosterdok vinden wij het belangrijk dat je optimaal kan genieten van het prachtige Amsterdam, zonder dat je je teveel zorgen moet maken over de oplopende parkeerkosten. Parkeer daarom bij ons, wij zijn goedkoper dan de Piet Heingarage en in vijf minuten loop je naar de Piet Heinkade. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.