fbpx

Parkeren bij de Kerstboom op de Dam 2017

Het is weer zover! Vanaf vandaag moet het Paleis op de Dam haar plein delen met een imposante gast: een kerstboom! Ieder jaar wordt de 20-meter lange boom opgetuigd met meer dan 40.000 lampjes om het plein mee in een feestelijke gloed te baden. De kerstboom vormt samen met de Bijenkorf het stralende middelpunt van de feestelijkheden in Amsterdam.

Feestelijke verlichting van de kerstboom op de Dam

In het kader van Amsterdam Light Festival wordt de Nordmann-spar ieder jaar speciaal uit Duitsland gehaald om de Dam te sieren. Op 8 december gaan alle lampjes aan. Het programma begint om 17.30 uur en begint met de prachtige liederen van het Amsterdamse koor Puur Mokum. Om 18.00 is de daadwerkelijke ontsteking en wordt de kerstboom in het bijzijn van alle toeschouwers voor het eerst feestelijk verlicht. Tony Chocolonely verwarmt de harten en handen met chocolademelk voor alle aanwezigen.

Dit is er tijdens de feestmaand nog meer te doen in Amsterdam.

Parkeer je auto veilig en dichtbij

Na een gezellige avond is het fijn als je niet heel lang hoeft te lopen naar je auto. Parkeer dichtbij en voordelig in Parking Centrum Oosterdok. De parking bevindt zich naast het Centraal Station en is te voet snel te bereiken vanaf de Dam. Zin om nog langer te genieten van de Amsterdamse decemberfestiviteiten? Dan parkeer je je auto de hele dag voor maar € 45.

Lees hier meer over onze parkeertarieven.