fbpx

Parkeren bij Intocht Sinterklaas Amsterdam 2017

Zondag 19 november komt Sinterklaas weer aan in Amsterdam. Zijn stoomboot vaart tussen 10:00 en 11:30 over de Amstel vanaf De Omval naar het Scheepvaartmuseum. Vervolgens vertrekt een stoet vol prachtige praalwagens en fietsen van het Scheepvaartmuseum over het Waterlooplein en het Rembrandtplein naar De Dam. Parkeer je auto op enkele minuten loopafstand in de goedkoopste parking van Amsterdam Centrum.

Zie ginds komt de stoomboot…

Het wordt weer een enorm spektakel! Op 19 november komt Sinterklaas weer aan in Amsterdam. Het wordt net als vorig jaar een groot feest! Toen stonden er bijna 400.000 kinderen langs de kant om de geweldige intocht te bewonderen. Kom naar de intocht en ontmoet Sinterklaas, zijn trouwe paar Amerigo en de 400 Pieten! Ze brengen muziek, snoepgoed en cadeautjes! Nadat de sint met zijn pieten aan wal gestapt is bij het Scheepvaartmuseum, vervolgt hij zijn weg over het Waterlooplein en Rembrandtplein naar de Dam. De stoet van praalwagens in Amsterdam is de grootste van Nederland. Rondom het Scheepvaartmuseum zijn de hele dag verschillende evenementen te vinden. Het exacte programma wordt een paar dagen van tevoren bekend gemaakt.

Lees meer over de intocht op de officiële website.
Over de evenementen rondom het Scheepvaartmuseum
En je vindt hier een overzicht van alle Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam.

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam

Op zoek naar een goedkope parkeerplek tijdens de intocht van Sinterklaas of een van de evenementen? Amsterdam staat bekend als de duurste parkeerstad, maar niet wanneer je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Onze parking is de goedkoopste en de grootste van de Amsterdamse binnenstad. Binnen enkele minuten loopafstand ben je bij het Scheepvaartmuseum, Waterlooplein of de Dam. Kom de hele dag parkeren en betaal slechts € 45.

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.