fbpx

Parkeren in Amsterdam tijdens Halloween

Ga je Halloween vieren in Amsterdam? Door de hele stad beleef je de leukste gekostumeerde feesten, angstaanjagende spellen en enge horror filmmarathons. Wij hebben een aantal griezelige tips voor je op een rijtje gezet! Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan vanaf €10,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok, op loopafstand van vele activiteiten.

AMSTERDAM HALLOWEEN

Voor de 14e keer gaat het spoken bij Westerunie. Met de bekendste artiesten zoals The Partysquad, Benny Rodrigues en Melvee! wordt dit grote nachtelijke horrorfeest eentje om nooit meer te vergeten.

Op 28 oktober 2023 is het zover, tijdens de 14e editie van Amsterdam Halloween, komen de Super Villains de wereld weer overnemen. Dit feest vindt plaats in de Westerunie en duurt van 21.00 – 05.00 uur. Koop je kaarten hier.

griezelen bij THE DUNGEON

Bij The Amsterdam Dungeon waan je je in een echt spookhuis. Nog meer griezelen? Bezoek dan een van de angstaanjagende shows. Je wordt meegesleurd naar het duistere verleden van Amsterdam. Je komt oog in oog te staan met heksenjagers, zielenverkopers en ander gespuis. Ontdek wie er van jullie tot heks wordt veroordeeld en wie er op de brandstapel belandt. Bezwijk jij straks van angst of door een lachbui? Hoe dan ook, of je het droog houdt is nog maar de vraag. Griezelen voor waaghalzen vanaf 10 jaar.

Amsterdam Dungeon

THE HALLOWEEN CRUISE

Een angstaanjagende cruise door de nacht, onder de sterrenhemel tijdens Halloween! Deze cruise heeft 3 feestlocaties die volledig in thema zijn versierd, sexy en scary. Trek je meest indrukwekkende kostuum aan en dans de hele nacht weg terwijl je door de duisternis vaart. Je start bij Amsterdam Centraal Station en daar kom je ook weer terug. Boek je tickets hier. 

Kids Halloween Costume Ball

Op zaterdag 28 oktober kunnen kinderen een avond komen griezelen door het Grachtenmuseum aan de Herengracht. Tijdens speciale spookrondleidingen en speurtocht kun je je engste Halloweenoutfit aantrekken (voor extra bonuspunten). Durven jullie het aan? Koop hier je tickets

Parkeren tijdens Halloween in Amsterdam

Kom je tijdens Halloween naar Amsterdam? Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt aan de Oosterdoksstraat 150, midden in het centrum van Amsterdam. Via uitgang C loop je snel en makkelijk naar de bovenstaande locaties. We zien je met Halloween!