fbpx

Parkeren tijdens herfstvakantie in Amsterdam

De herfst is een van de mooiste seizoenen om Amsterdam te ontdekken. De stad wordt gehuld in herfstkleuren en de lichtjes gaan weer eerder aan. Breng je deze herfstvakantie een bezoek aan Amsterdam en kom je met de auto? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

Herfstvakantie in NEMO Science Museum

Om de hoek van onze parking ligt het NEMO Science Museum. Tot en met 30 oktober is de nieuwe tentoonstelling ‘Wat een gebouw!’ hier te zien. Je leert wat er komt kijken bij het bouwen van een huis. Een huis moet stevig zijn, met voldoende ruimte én je moet er fijn kunnen wonen. Boek je kaartjes voor NEMO hier. 

Naar de bioscoop

Wat is er nou fijner dan naar de bioscoop gaan op een regenachtige herfstdag? Neem je kids mee naar de nieuwste films bij Pathé zoals De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok. Er gaat van alles mis in de voorbereidingen naar pakjesavond. Zal het wel doorgaan dit jaar? Spannend hoor. Of kies je voor de nieuwe film Moonbound? De jonge Peter gaat samen met de meikever Meneer Zoemerman naar de maan om zijn zusje te redden.

Musical4Daagse

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen meedoen met de Musical4Daagse. In vier dagen leren ze dansen, zingen en acteren en dat mogen ze vervolgens laten zien tijdens een voorstelling voor een echt publiek. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Het oefenen start op maandag 17 oktober. Meer informatie over de Musical4Daagse vind je hier.

De pannenkoekenboot

Het meest smakelijke uitje tijdens de herfstvakantie beleef je op de Pannenkoekenboot. Tijdens een vaartocht van 75 minuten kan je zoveel pannenkoeken eten als je wil. Je kan kiezen uit naturel-, spek- en appelpannenkoeken. Tijdens het smikkelen geniet je van het mooie uitzicht over Amsterdam. En dat voor maar €16,50 voor kinderen en €21,50 voor volwassenen. Boek snel je ticket.

parkeren in amsterdam tijdens de herfstvakantie

Ga jij in de herfstvakantie naar Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naar het Amsterdam Centraal Station, dat maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een dagje in onze hoofdstad. Als je vooraf reserveert betaal je minimaal €10,- en maximaal €25,- per dag.