fbpx

Sinterklaascadeaus in de Negen Straatjes

Ook dit jaar doet de Sint zijn inkopen in Amsterdam. In de Negen Straatjes vindt hij de leukste winkels, unieke cadeaus en heel veel inspiratie. De Negen Straatjes vormen het leukste winkelgebied van Amsterdam. Parkeer je auto in de buurt in Parking Centrum Oosterdok: de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum.

De Negen Straatjes Amsterdam

Deze negen straten liggen aan de grachtengordel van Amsterdam, midden in het hart van het Unesco’s Werelderfgoed. Je vindt bij deze straten veel leuke winkels, restaurants en hotels. Loop door de schilderachtige straten en ontdek de leukste locaties om je Sinterklaas inkopen te doen. De Negen Straatjes liggen tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Heb je inspiratie nodig? Zoek je een verzameling aan schoencadeautjes? Of op zoek naar een bijzondere verrassing voor in de zak op 5 december? Bij de Negen Straatjes vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Bij Juffrouw Plinter vind je de leukste brocante en vintage artikelen. Koop prachtige lampen bij 360volt of de lekkerste lekkernijen bij chocolaterie Pompadour.

Meer weten over de Negen Straatjes? Je ontdekt het hier.

Drie winkeltips in de Negen Straatjes

Geen idee welke leuke winkels je allemaal in het winkelgebied vindt? Wij hebben alvast drie leuke locaties voor je op een rij gezet.

Unieke kleding bij Zipper Amsterdam

Op zoek naar prachtige kleding of unieke items? Breng dan een bezoek aan Zipper. Deze winkel bestaat al sinds 1979. Van verantwoord klassiek tot over de top modern, je vindt het hier. De winkel wordt wekelijks bevoorraad, dus er iets altijd weer wat nieuws te vinden. Zipper vermaakt ook zelf kleding en kent veel vernieuwende designs zoals de Suave-joggingbroeken, t-shirts en sweat-shirts.

Meer informatie over Zipper.

Sieraden bij Beadies

Deze leuke winkel is opgericht in 1998. Het begon als een losse kralen winkel, maar staat tegenwoordig bekend om de eigen Beadies-sieraden. De collectie wordt wekelijks uitgebreid en sieraden worden ook in opdracht gemaakt. Bij Beadies vind je dus unieke sieraden! Eén ding weet je zeker: bij Beadies vind je een prachtig cadeau.

Meer informatie over Beadies.

Urban Cacao

Op zoek naar wat lekkers? Dan ben je bij Urban Cacao aan het juiste adres! In het centrum van de stad wordt heerlijke chocolade geproduceerd. Er is een open werkplaats die wel 400m2 groot is. Onder leiding van chocolatier, patissier en glacier Hans Mekking worden hier de mooiste creaties gemaakt. Proef de heerlijke smaken, doe hier je inkopen voor de feestdagen of vindt een heerlijk cadeau.

Meer informatie over Urban Cacao.

Goedkoop parkeren op loopafstand van de Negen Straatjes

Je wilt niet te ver moeten lopen wanneer je met twee handen vol tassen met cadeaus door de stad loopt. Parkeer daarom op slechts 20 minuten loopafstand in de voordeligste parking van Amsterdam-Centrum. Parking Centrum Oosterdok is een veilige parkeerlocatie direct naast het station. Bespaar op je parkeerkosten en hou je meer geld over voor al die mooie cadeaus. Wanneer je langer dan vijf uur en korter dan 24 uur parkeert betaal je slechts 45.

Meer informatie over het Night Time Tarief.
En over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.