fbpx

Tips voor vaderdag in Amsterdam

Het is bijna zover: op zondag 20 juni is het vaderdag! En wat is een mooiere manier om je vader in het zonnetje te zetten, dan met prachtig weer door onze hoofdstad te struinen. Tips nodig? Wij helpen je een handje.

cut throat barber

De naam kan wat afschrikken, maar deze authentieke barbershop is perfect om je dag mee te beginnen. Fris en een unieke ervaring rijker: want naast dat je bij Cut Throat je baard kan bijwerken of een nieuw kapsel kan scoren, kun je er ook heerlijk l(br)unchen. De Nieuw-Zeelandse oprichters hebben een pareltje weten te creëren in hartje Amsterdam. Bezoek hier de website van Cut Throat Barber.

Bron: HairCut Harry

A’DAM Toren

Een tachtig meter hoge toren, direct aan ’t IJ: in de A’DAM Toren valt genoeg spektakel te beleven. Van een uitdagende schommel tot een sfeervol restaurant. Je kunt er overnachten in het Sir Adam Boutique Hotel, heerlijk dineren in restaurant Moon of van een cocktail genieten bij Madam, de bar op de bovenste verdieping. Met het ultieme uitzicht op Amsterdam zal je je hier niet vervelen. O, en er is een space-lift! Bezoek hier de website van de A’DAM Toren.

Bron: NOS

De nachtwacht

Mocht je genoeg hebben beleefd in de stad en de honger slaat toe, dan kun je terecht bij restaurant De Nachtwacht. De veelzijdige kaart biedt diverse vleessoorten van Nederlandse bodem, gecombineerd met een heerlijke wijn. De service is fantastisch en de desserts zijn een ervaring op zich. Al ruim 40 jaar, dé plek voor een goed stukje vlees! Bezoek hier de website van De Nachtwacht.

Kom je met de auto naar Amsterdam?

Wil je met de auto naar de stad? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergarage is gelegen aan de oostzijde van het Centraal Station. Binnen enkele minuten lopen bevind je je in de binnenstad van Amsterdam.  Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Lees meer over reserveren en tarieven.