fbpx

Parkeren tijdens het Wereldkerstcircus

Vier Kerst in Amsterdam en kom van 19 december 2019 tot 5 januari 2020 naar het Wereldkerstcircus in het Koninklijk Theater Carré, in Amsterdam. Met de auto naar deze voorstelling toe? Parkeer dan je auto bij de goedkoopste parkeergarage de stad.

Het Wereldkerstcircus

Deze voorstelling wordt gezien als een van de betere circusacts van de wereld. Artiesten vanuit de hele wereld treden op tijdens deze weergaloze shows.

Tijdens het Wereldkerstcircus 2019 ontdek je de premiere van het Russische circus The Royal Circus Gia Eradze. Ook aanwezig zijn The Royal Circus en de Sky Angels. Artiesten komen vanuit Rusland, Amerika, China, Argentinië, Italie, Duitsland, Spanje, Mexico en Oezbekistan.

Parkeren bij Parking Oosterdok

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.

Nog goedkoper parkeren? Reserveer dan vooral een parkeerplaats in onze parking. Je parkeert al vanaf 10 per dag!
Meer informatie over onze parkeertarieven.