fbpx

Vier de zomer: de 3 meest zomerse terrassen in Amsterdam-Centrum

Met de heerlijke zonnige dagen van afgelopen week, hebben we al helemaal kunnen wennen aan de warmte. Wil jij ook optimaal genieten van het weer deze zomer? En blijf je deze zomer in eigen land? Breng dan eens een bezoek aan een van de leukste terrassen in Amsterdam en vier een minivakantie dichtbij huis. Wij hebben drie leuke plekjes voor je geselecteerd.

De zomer is al in volle gang en daar moet natuurlijk van genoten worden. Speciaal daarom hebben wij drie terrassen in Amsterdam op een rij gezet waar je een heerlijk, verfrissend drankje kunt drinken tijdens de warme dagen. Want hoe kan je de zomer beter vieren dan gezellig met je vrienden in het zonnetje?

SkyLounge: Amsterdam van bovenaf

Op het terras van de SkyLounge zit je heerlijk in de zon terwijl je geniet van het geweldige uitzicht. Vanaf de bar op de 11e verdieping van het DoubleTree by Hilton, waar je de SkyLounge vindt, kijk je uit over het historische centrum. De SkyLounge is geopend van zondag t/m donderdag van 11.00 uur tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 03.00 uur. Bij de SkyLounge kan je genieten van een lekkere frisdrank of cocktail. Daarnaast heeft de SkyLounge ook een groot menu met borrelhapjes en gerechten. Mocht het zonnetje toch niet schijnen? Geen zorgen, je kunt ook binnen zitten bij de SkyLounge.

Meneer Nieges

Meneer Nieges vind je op de Westerdoksdijk 40 en is een populaire locatie in Amsterdam om een lekker hapje te eten of een verkoelend drankje te drinken. Wat dit restaurant zo aantrekkelijk maakt is het grote terras, direct aan het water. Je kunt bij Meneer Nieges uitgebreid borrelen of lekker lunchen en dineren. Het menu is niet heel groot, maar je kunt kiezen tussen verschillende, luxe gerechten.

Bekijk hier alvast wat sfeerfoto’s.

Pension Homeland

Pension Homeland is een hotel, restaurant en bar aan het water. Je vindt Pension Homeland aan de Kattenburgstraat 5. Deze horecagelegenheid heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1655, toen Amsterdam nog de grootste haven ter wereld was. Op het terrein waar Pension Homeland nu staat, het Marineterrein, werden vroeger oorlogsschepen gebouwd en onderhouden. Het terrein ligt in een rustige, groene omgeving, midden in het centrum van de stad. Bij Pension Homeland proef je dus niet alleen het eten en drinken, maar ook een stukje geschiedenis. Een bezoek aan de horecagelegenheid kun je ideaal combineren met de leuke activiteiten in de buurt, zoals het NEMO Science Museum en het Scheepsvaartmuseum, die naast Pension Homeland liggen.

Parkeren bij Oosterdok in Amsterdam

Kom je deze zomer met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan voordelig in de buurt van de terrassen bij Parking Centrum Oosterdok. Je loopt binnen een paar minuten naar populaire locaties en geniet onderweg van een verkoelend drankje bij een van de terrassen. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je al voor € 45. Wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten in Amsterdam? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram.