fbpx

Amsterdam Light Festival

Ontdek nieuwe lichtkunst tijdens de twaalfde editie van Amsterdam Light Festival. De route bestaat uit meer dan twintig lichtkunstwerken van internationale kunstenaars en dit jaar kun je zowel te voet als varend op ontdekkingstocht. Vanaf donderdag 30 november tot en met zondag 21 januari zetten ze iedere avond om 17.00 uur de lichten aan. De lichten gaan tussen 22.00 en 23.00 uur uit. In de buurt parkeren? Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10,- per dag.

AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL EDITIE 12

Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? Dat alles is loading… Er worden verschillende projecten uitgevoerd die allemaal te maken hebben met het thema van 2023 ‘LOADING… Revealing Art, AI and Tech.’ . Bekijk hier de tickets voor de verschillende wandel- en vaarroutes. 

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 uur en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.