fbpx

Amsterdam Cruise Port is een non-profit organisatie waar iedereen werkt voor de cruise industrie. Meerdere bedrijven en autoriteiten werken samen met elkaar hun gasten van de beste service te voorzien. Er worden meerdere pakketten van de bedrijven aangeboden voor het transport van zowel goederen als toeristen.

Amsterdam Cruise Port organiseert cruise projecten in samenwerking met de volgende regio’s: Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn, Huizen, Lelystad, Medemblik en Zaanstad. Alle regio’s hebben laatste jaren erg veel geïnvesteerd in de juiste faciliteiten om voor iedereen de beste cruises aan te kunnen bieden. De regio’s zien u dan ook maar al te graag langskomen. Tijdens de cruises kun je alles zien dat ons mooie Nederland te bieden heeft, van tulpenvelden tot oude molens of pittoreske dorpjes.

Goedkoop parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan de Amsterdam River Cruise Port? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

 Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Amsterdam River Cruise Port of een van de vele hoogtepunten van deze prachtige stad.