fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij Baden Baden Interior? Parkeer bij Parking Oosterdok!

Baden Baden Interior

Baden Baden Interior is zoals de naam al doet vermoeden een interieur winkel, gespecialiseerd in persoonlijke hulp op het gebied van de aanschaf van interieur en badkamers. De winkel verandert regelmatig van inrichting, waardoor klanten bij elk bezoek opnieuw kunnen worden geïnspireerd.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan Baden Baden Interior? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Baden Baden Interior of een van de andere fantastische winkels in deze prachtige stad.

Meer informatie over Nieuwmarkt/LastageLastage is een oude wijk, tegenwoordig beter bekend als de Nieuwmarkt. Deze wijk, vol met leuke cafeetjes, musea en kerken is een typische Amsterdamse wijk op 10 minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok.