fbpx

Met de auto naar Amsterdam en breng je een bezoek aan de Berenstraat in De 9 Straatjes? Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van het land. Ontdek hier de leuke restaurants, hotels en bijzondere shops.

Goedkoop parkeren bij Berenstraat Amsterdam

Amsterdam is een ontzettend leuke winkelstad. Parkeer je auto op loopafstand van Berenstraat en geniet van een heerlijke shopdag in Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. De parking ligt direct naast het Centraal Station. Neem uitgang C en loop direct de binnenstad in. Vanaf Amsterdam CS vertrekt ook tram 1, 2, 5, 13 of 17 richting De 9 Straatjes.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

De 9 Straatjes Amsterdam – Berenstraat

De Berenstraat ligt tussen de Keizersgracht en de Prinsengracht. Deze straat staat vol prachtige monumentale panden. Je vindt hier onder andere mooie vintage winkels, horeca en hotels. Ga je winkelen in De 9 straatjes, dan is de kans groot dat je met volle tassen thuis komt. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau, een nieuwe outfit of de nieuwste trends voor je woning, in De 9 Straatjes vind je het allemaal.

Klik hier voor meer informatie over De 9 Straatjes.

De 9 Straatjes zijn één van de meest populaire wijken van Amsterdam. Er is hier van alles te bleven. Bovendien vormen ze een goed startpunt op Amsterdam vanuit te ontdekken.

Overnachten in De 9 Straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Heb je na een dag rondlopen in De 9 Straatjes zin in een goed restaurant of lunchroom. Of zoek je juist een leuke lunchroom? Culy zette de zes leukste lunchrooms op een rij. Benieuwd welke horecagelegenheden er nog meer in dit gebied te vinden zijn? Bekijk dan onderstaande link.

Horecagelegenheden in De 9 Straatjes.

Horeca, hotels en winkels in de Berenstraat

In de Berenstraat zitten veel leuke winkels, restaurants, cafe’s en hotels. We hebben hieronder alle locaties voor je op een rij gezet.

Het beste hotel

Hotel Pulitzer

De leukste restaurants en cafe’s

De Wijnwinkel Renalda
Lunchcafé Nielsen
Pancakes! Amsterdam
Restaurant ’t Zwaantje
Toos & Roos – Berenstraat

De mooiste winkels

De 9 Heren
Dutch Accent
Episode
Fashion Flairs Clothing
Galerie Kapper Kunsthaar
JOZ
Kapsalon Rebel Chic
Kookai
Marlies Dekkers store
Mendo
Pretty Rings
Stout