fbpx

Parkeren bij de brabantse aap

Ga jij lekker een avondje speciaalbiertjes drinken bij De Brabantse Aap? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, vanaf hier reis je in 12 minuten met het openbaar vervoer naar het café. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De Brabantse Aap is een begrip in de hoofdstad.

Een groot terras, met vele verschillende soorten (speciaal-)bier op de tap, en een leuk uitzicht over de straten van een actief Amsterdam. Ga jij er naartoe? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

De Brabantse Aap

Bij de Brabantse Aap hebben ze een groot aanbod aan bieren, van de tap en van de fles. Dit café heeft aan aantal wisseltaps, wat er voor zorgt dat elke keer de keuze anders is. Ook de eetkaart is erg gevarieerd en bovenal erg lekker! Elke vrijdag vind je de boekenmarkt voor het café en op de zondag de kunstmarkt van Amsterdam. Zo heb je elke keer een wisselend straatbeeld, wat een bezoek aan de Brabantse Aap nooit saai maakt.