fbpx

Wil je een training volgen bij Epic Agility?

Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10 per dag.

Goedkoopste parkeergarage in Amsterdam Centrum

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen.

De beste plek voor jouw trainingen

Het team van Epic Agility staat klaar om de meest competente Team Coaches te bieden om de efficiëntie en effectiviteit van jouw werkwijze te verbeteren en te versnellen. Onze focus ligt op het transformeren van jouw team, afdeling of organisatie: van een goede staat naar een betere, van Business Agility naar Epic Agility.

Wij streven naar het creëren van een heldere en gestructureerde werkomgeving. Met ons beheersbaar Portfolio realiseer je waardevolle projecten voor High Performing teams, bestaande uit individuen met gedeelde doelstellingen.

Bij Epic Agility beseffen we dat het jouw unieke werkwijze is, en wij zijn er om jou te ondersteunen en de versnelling te bewerkstelligen die nodig is om te excelleren.