fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Op bezoek bij Amsterdam Exchange Experience? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Amsterdam Exchange Experience

Bij de Amsterdam Exchange Experience op het het beursplein krijg je een rondleiding in de wereld van de aandelenhandel. Je krijgt uitleg over hoe de wereld in elkaar steekt, wat de rol van de beurs in de economie is en je krijgt een kijk achter de schermen bij echte handelaren. Reserveer individueel, of kom langs met een grotere groep voor een bijzondere ervaring.

 

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde
De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

 

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok
De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam.  Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.