fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Langs bij Funny Photoshoot? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

Funny Photoshoot

Funny Photoshoot is een geweldig vermaak voor toeristen die een bijzondere foto willen voor het thuisfront, of voor vrijgezellenfeestje en andere uitjes. Funny Photoshoot is niet zomaar een photoshoot. Door de grappige setting lijkt het net alsof je zelf achter het raam staat. Verkleed je op een leuke manier en laat de foto’s naar je thuis sturen.

Praktische informatie over Funny Photoshoot

Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 772 4167
Website: <ahref=http://www.funnyfotoshoot.nl/>http://www.funnyfotoshoot.nl/
Adresgegevens

Sint Jansstraat 35
1012 HG
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Amsterdam Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.