fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij Grand Café Amstelhoeck? Parkeer bij Parking Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Grand Café Amstelhoeck

Aan de Amstel vind je het Grand Café Amstelhoeck, een eetcafé met een hele gezellige ambiance. Of het nou ochtend, middag of avond is, bij dit café heb je voor elk moment van de dag keuze uit een breed aanbod.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum van Amsterdam

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum van Amsterdam? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan het Grand Café Amstelhoeck of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Meer informatie over Nieuwmarkt/Lastage

Lastage is een oude wijk, tegenwoordig beter bekend als de Nieuwmarkt. Deze wijk, vol met leuke cafeetjes, musea en kerken is een typische Amsterdamse wijk op 10 minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok.