fbpx

Het Havengebouw in Amsterdam is een oud en iconisch kantoorgebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam. Door zijn ligging naast het IJ en het Amsterdam Centraal Station is het een gewilde plek met een hoop verschillende bedrijven.
In het Havengebouw kun je onder andere het hoofdkantoor van het Havenbedrijf vinden, maar ook bedrijven als CACI en een hoop andere instellingen.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het Havengebouw in Amsterdam? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Baden Baden Interieur of een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.